Strandhäll gör sitt första besök som idrottsminister under EM i ridsport

Annika Strandhäll gör sitt första officiella besök i sin nya roll som idrottsminister under EM i ridsport i Göteborg. Besöket sker på lördag den 26 augusti. Strandhäll kommer bland annat att vara tillgänglig för media för att ge sin syn på prioriteringar inom idrottspolitiken.

Annika Strandhäll har vid flera tillfällen haft möten med olika delar av idrottsrörelsen men gör nu sitt första officiella besök som idrottsminister. På plats kommer Strandhäll bland annat att följa tävlingarna och träffa representanter för Ridsportförbundet och Riksidrottsförbundet.

– Hästsporten är en av Sveriges största folksporter och det känns kul att få besöka EM och diskutera idrottspolitiken, säger idrottsminister Annika Strandhäll

Annika Strandhäll är tillgänglig för media klockan 14.00 i Ullevis presscenter. Kontakta pressekreterare Karin Boman Röding.

Kontakt

Karin Boman Röding
Pressekreterare hos socialminister Annika Strandhäll
Telefon (växel) 08-405 10 00