Åsa Regnér har entledigats
Barn-, äldre- och jämställdhetsminister

-

Åsa Regnér deltar i konferens om den sociala barn- och ungdomsvården i Stockholm

Tisdag den 19 september deltar barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér på en konferens om förbättringsarbete inom den sociala barn- och ungdomsvården på Stockholm City Conference Centre. Media är välkomna att delta.

Tisdagens konferens arrangeras av regeringens nationella samordnare för den sociala barn- och ungdomsvården, Cecilia Grefve. Konferenserna har arrangerats i Malmö, Linköping, Göteborg och Luleå. Konferensen i Stockholm avslutar konferensserien och har fokus på kommunernas förbättringsarbeten inom barn- och ungdomsvården.

Tid och plats för media: 12.00-13:15 och 15:30-16:30, Stockholm City Conference Centre, Norra Latin, Drottninggatan 71b.
Kontakta pressekreterare Joanna Abrahamsson.

Kontakt

Joanna Abrahamsson
Pressekreterare hos barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på Socialdepartementets nyheter

Åsa Regnér på sociala medier