Bakverk och export inte kaka på kaka

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg besöker i dag Nordens största tillverkare av konditorivaror Delicatos kontor i Segeltorp i Huddinge. Fokus för besöket är konkurrenskraft och livsmedelsexport.

Tid:
Plats: Grenvägen 9, Huddinge

Närings- och innovationsministern får en rundvandring på företaget. Han är där främst för att lyssna på vilka utmaningar företaget ser och vilka möjligheter som finns kopplade till automatisering, kompetensförsörjning och export. Han kommer även att prata om regeringens livsmedelsstrategi och andra satsningar på svensk livsmedelsexport som till exempel Team Sweden Livsmedel.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Daniel Ferreira.

Kontakt

Daniel Ferreira
Pressekreterare hos närings- och innovationsminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1355692
e-post till Daniel Ferreira