Digitalisering i fokus när Peter Eriksson besöker Göteborg

I dag den 27 september besöker bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson Göteborg och konferensen Mediedagarna. Bostads- och digitaliseringsministern besöker även Volvo Cars för att prata om hur självkörande fordon kommer att påverka framtidens bostadsområden.

Mediedagarna, eller Meg., är en årlig konferens för mediebranschen som hålls i anslutning till Bokmässan. Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson har blivit inbjuden att prata om Sveriges utmaningar inom digitalisering och hur Sverige ska undvika att halka efter i den digitala utvecklingen.

Efter Meg. åker Peter Eriksson till Volvo för att med företaget Zenuity och dess delägare Volvo Cars prata om hur bland annat tekniken kommer att påverka framtidens bostadsbyggande och bostadsområden.

Program i Göteborg för den 27 september

Mediedagarna
Tid: Kl. 14.35
Plats: Mediescenen, Svenska Mässan

Media är välkommen att delta i samband med deltagandet på Meg. Vid intresse vänligen kontakta presskommunikatör Niklas Forsström, 0722 248828, niklas.forsstrom@regeringskansliet.se.

Kontakt

Carl-Martin Vikingsson
Pressekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-135 38 78
e-post till Carl-Martin Vikingsson