Gustav Fridolin delar ut pris till årets lärare

I kväll, måndag 4 september, äger Lärargalan rum på Berns Salonger i Stockholm. Utbildningsminister Gustav Fridolin delar ut pris i hederskategorin ”Årets lärare”. Elever från Sveriges alla kommuner har under våren och sommaren skickat in över 20 000 nomineringar för omkring 3 000 duktiga, inspirerande och uppskattade lärare.

Tid:
Plats: Berns Salonger

Totalt kommer åtta priser att delas ut till pedagoger som elevernas hjärtan i år klappar lite extra för. Utöver "Årets lärare" i kategorierna gymnasiet och högstadiet uppmärksammas lärare för sina insatser inom nytänkande/entreprenörskap, matematik, it/digitalisering, svenska som andraspråk, värdegrund och språkutveckling.

Kontakt

Martin Kling
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Mobil 070-5395729
e-post till Martin Kling