Peter Eriksson bjuder in till pressträff i Vallastaden

På söndag den 24 september besöker bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson Vallastaden i Linköping för att avsluta den bo- och samhällsexpo som hållits i stadsdelen i september månad. Peter Eriksson kommer i samband med besöket även att hålla en pressträff för att presentera budgetsatsningar för att främja innovativt och hållbart bostadsbyggande samt främja export av svensk teknik.

Tid:
Plats: Presscentret, hus nr 28 på expokartan

Under bo- och samhällsexpot Vallastaden 2017:s sista dag besöker bostadsminister Peter Eriksson den nya stadsdelen i Linköping. Bostadsministern kommer att göra en rundvandring i Vallastaden, presentera budgetsatsningar och delta i en avslutningsceremoni som blickar framåt.

Media är varmt välkomna att närvara.

Expokarta: https://www.vallastaden2017.se/besoksguide/karta/

Program för den 24 september

Rundvandring
Tid: Kl 13.30
Plats: Presscentret, hus nr 28 på expokartan

Presskonferens
Tid: Kl 14.30
Plats: Presscentret

Avslutningsceremoni
Tid: Kl 15.00
Plats: Scenen mittemot presscentret.

Kontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 0722248828
e-post till Niklas Forsström