Stefan Löfven deltar på digitalt toppmöte i Tallinn

EU:s stats- och regeringschefer träffas i Tallinn den 28-29 september för ett digitalt toppmöte. Statsminister Stefan Löfven deltar på mötet. Programmet inleds på torsdag med en middagsdiskussion om EU:s framtid, följt av mötet på fredagen som handlar om digitalisering och hur EU bättre kan använda digitaliseringens möjligheter för att öka sin konkurrenskraft och tillväxt.

I samband med mötet kommer även statsministern och Estlands premiärminister Jüri Ratas att hedra årsdagen av Estoniakatastrofen med en gemensam ceremoni. Detta sker på torsdag den 28 september klockan 18.30 vid Estoniamonumentet Bruten Linje i Tallinn.

Media är välkomna att delta vid ceremonin på torsdagen. På fredagen möter statsministern media i samband med ankomst till mötet vid cirka klockan 11.45 och en pressträff efter mötets slut cirka 18.30.

Kontakt

Ingela Nilsson
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 41 16
e-post till Ingela Nilsson