Infrastrukturministern håller anförande på Logistikdag Norr i Luleå

Imorgon medverkar infrastrukturminister Tomas Eneroth på Logistikdag Norr i Luleå. Tomas Eneroth kommer att hålla ett anförande om regeringens arbete med att bygga Sverige starkt och hållbart för framtiden med särskilt fokus på att främja godstransporter.

Tid:
Plats: Kulturens Hus, Luleå

Logistikdag Norr anordnas av Norrbottens Handelskammare, Sveriges Byggindustrier samt Botniska korridoren. Initiativtagare är Norrbottens Logistikråd som består av 11 logistikchefer från Norrbottens godstransportaktörer.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Kathrin Österlund.

Kontakt

Kathrin Österlund
Politiskt sakkunnig hos infrastrukturminister Tomas Eneroth
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-2399668
e-post till Kathrin Österlund

Prenumerera på Näringsdepartementets nyheter