Sven-Erik Bucht kraftsamlar tillsammans med regionala aktörer för en stärkt livsmedelskedja

Den 5 oktober bjuder landsbygdsminister Sven-Erik Bucht in aktörer som är involverade i arbetet med regionala livsmedelsstrategier eller motsvarande till halvdagskonferensen ”Hela Sverige kraftsamlar för en stärkt livsmedelskedja” på Clarion Hotell Arlanda.

Tid:
Plats: Clarion Hotel Arlanda Airport, mellan terminal 4 och 5

Konferensen fokuserar på vad som händer regionalt kring livsmedelsproduktion, regionala livsmedelsstrategier och kopplingen till den nationella livsmedelsstrategin. Konferensen blir också en mötesplats där det skapas förutsättningar för samverkan och erfarenhetsutbyten mellan regioner och län.

Datum: 5 oktober 2017
Tid: 13.00 till cirka 17.00
Plats: Clarion Hotel Arlanda Airport, mellan terminal 4 och 5.

Anmälan krävs, antalet platser är begränsat.

Kontakt

Maria Soläng
Pressekreterare hos landsbygdsminister Sven-Erik Bucht
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-2061947
e-post till Maria Soläng