Ylva Johansson besöker Mölndal

Den 18 oktober besöker arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson Mölndal. Ylva Johansson kommer bland annat att besöka Neon Resurscenter som är en del av arbetsmarknadsenheten i Mölndals kommun samt hålla öppet möte för allmänheten.

Neon Resurscenter är en verksamhet med inriktning på arbetsmarknadsåtgärder. På Neon Resurscenter kan personer få möjlighet till återrehabilitering och nyanlända kan få hjälp att förberedas för den svenska arbetsmarknaden. Under eftermiddagens besök kommer Ylva Johansson bland annat få ta del av de praktiska verksamheterna.

Klockan 17:00 – 18:00 kommer Ylva Johansson att hålla ett öppet möte för allmänheten. Mötet hålls i Biografen Möllan, Göteborgsvägen 19 i Mölndal.

Media är välkomna att kontakta pressekreterare Adriana Haxhimustafa för intervjuförfrågningar.

Kontakt

Adriana Haxhimustafa
T.f. pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på nyheter från Arbetsmarknadsdepartementet

Vill du ha aktuell information från Arbetsmarknadsdepartementet?