Gustav Fridolin deltar i symposiet Olikheter lika med styrkor

Att olikheter gör oss starkare är temat för det symposium om dyslexi som tisdag 21 november äger rum i Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet.

Symposiet, som anordnas av Prins Carl Philips & Prinsessan Sofias Stiftelse, fokuserar på dyslexi och styrkan i att vara olika i samhället, skolan och på arbetsmarknaden. Under eftermiddagen varvas presentationer, rundabordssamtal och underhållning.

Utbildningsminister Gustav Fridolin deltar bland annat i ett samtal på scen om de egenskaper som spås vara viktiga för att få jobb om tio år, samt hur skolan ska värna olikheter och uppmuntra till driv.

Datum: Tisdag 21 november
Tid: 13.00
Plats: Kungliga slottet

Kontakt

Emma Stark
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 16 05
e-post till Emma Stark