Helen Hellmark Knutsson har entledigats, minister för högre utbildning och forskning

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Helene Hellmark Knutsson deltar i Nordiska ministerrådet i Köpenhamn

Publicerad

Måndag den 6 november träffas de nordiska utbildningsministrarna i Köpenhamn för att diskutera framtida samarbeten inom utbildnings- och forskningsområdet. Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, representerar Sverige under mötet.

Ministermötet ska bland annat att handla om en gemensam utbildnings- och arbetsmarknad, digitala plattformar för utbildning samt nordiska samarbeten kring innovation, högre utbildning och forskning. Helene Hellmark Knutsson kommer också att informera sina nordiska kollegor om det kommande svenska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2018.

Kontakta Jens Petersen för mer information.

Presskontakt

Jens Petersen
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00