Morgan Johansson besöker MSB Revinge

Måndag den 13 november besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson MSB Revinge, där bland annat Sveriges framtida räddningstjänstpersonal utbildas. Under besöket kommer Morgan Johansson att delta i en övning tillsammans med studenter.

Tid:
Plats: MSB Revinge, Revingeby, Södra Sandby

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, bedriver grund- och vidareutbildningar för räddningstjänstpersonal vid sina anläggningar i Sandö och på Revinge. Vid Revinge utbildas cirka 4 000 personer per år. På Revinge arbetar också cirka 100 personer som brandingenjörer, operativ räddningstjänstpersonal och lärare inom räddning och säkerhet, ledning, sjukvård och krisstöd. I samband med sitt besök kommer Morgan Johansson att delta i en övning som anordnas på området.

Kontakt

Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon 08- 405 27 37
Mobil 072-5457421
e-post till Sofie Rudh