Statsminister Stefan Löfven besöker Karlskoga och Kumla

Den 8-10 november reser statsminister Stefan Löfven i Sverige. Fredag den 10 november besöker statsministern Örebro län.

Program:

Kl. 9.15 Besök på socialkontoret i Karlskoga

Plats: Baggängsvägen 65, Karlskoga

Statsministern besöker socialkontoret och samtalar med representanter från bland annat socialtjänsten, polisen, brottsofferjouren, kvinnoföreningen, länsstyrelsen och åklagarmyndigheten. Media är välkomna att delta under besöket. Ca kl 10.30 finns statsministern tillgänglig för kommentarer.

Kl. 13.10 Besök på Kumlaanstalten

Plats: Viagatan 4, Kumla

Statsministern tar del av verksamheten och träffar representanter från kriminalvården. Besöket är öppet för media som behöver vara på plats kl. 12.30 för inpassering. Anmälan krävs via Kriminalvården till Lena Karvik, e-post lena.karvik@kriminalvarden.se eller mobil 0725-05 94 30.

Kontakt

Ingela Nilsson
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 41 16
e-post till Ingela Nilsson