Trygghet och brottsbekämpning i fokus när statsministern reser i Sverige

Den 8-10 november besöker statsminister Stefan Löfven olika orter och arbetsplatser i landet för att träffa poliser och andra yrkesgrupper som arbetar för att göra Sverige tryggt. Denna gång reser statsministern till Västra Götaland, Uppsala och Örebro län.

– Det spelar ingen roll om det rör grov gängbrottslighet, stöldligor på landsbygden eller brott i vardagsmiljöer. Brottsligheten och otryggheten ska bekämpas och regeringen gör därför den största satsningen på polisen på decennier. Nu vill jag träffa poliser och andra brottsförebyggande aktörer runt om i Sverige för att diskutera hur vi tillsammans kan göra Sverige tryggare, säger Stefan Löfven.

Följande orter kommer statsministern att besöka. Detaljerade tider för varje dag kommer att skickas ut i början av nästa vecka.

Onsdag 8 november: Kinna, Svenljunga och Bollebygd

Torsdag 9 november: Uppsala och Tärnsjö

Fredag 10 november: Karlskoga och Kumla

Kontakt

Ingela Nilsson
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 41 16
e-post till Ingela Nilsson
Jonatan Holst
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-227 85 35
e-post till Jonatan Holst