Ylva Johansson svarar på allmänhetens frågor om en rättvis arbetsmarknad

Torsdagen den 16 november deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson i en medborgardialog i Göteborg inför toppmötet om rättvisa jobb och tillväxt. Tillsammans med EU-kommissionärerna Cecilia Malmström och Marianne Thyssen svarar ministern på allmänhetens frågor.

Tid:
Plats: Göteborgs universitet- Handelshögskolan, Malmstenssalen, Vasagatan 1, Göteborg.

Kaffeservering, registrering och säkerhetskontroll från 16:15

Medborgardialogen äger rum dagen före toppmötet om rättvisa jobb och tillväxt som hålls i Göteborg. Under medborgardialogen ges allmänheten möjlighet att göra sin röst hörd om hur EU och medlemsländerna kan bidra till rättvisa jobb och tillväxt och om hur EU ska hantera framtida utmaningar och möjligheter.

Under en och en halv timme kommer Ylva Johansson, Cecilia Malmström och Marianne Thyssen att ge sina åsikter och svara på frågor. Dialogen kommer också att webbsändas på EU-kommissionens Facebooksida.

Anmälan görs på EU-kommissionens webbplats

För mer information om medborgardialogen kontakta pressekreterare Natalie Sial.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial

Prenumerera på nyheter från Arbetsmarknadsdepartementet

Vill du ha aktuell information från Arbetsmarknadsdepartementet?