Gustav Fridolin deltar i seminarium om barnskötarens roll i framtiden

Måndagen den 11 december presenterar Kommunal rapporten Trygga famnar sökes! - Barnskötarnas roll i framtidens förskola vid ett seminarium i Stockholm. Utbildningsminister Gustav Fridolin är på plats för att diskutera förskolans behov i dag och i framtiden.

Tid:
Plats: Kommunals förbundskontor, Hagagatan 2, Stockholm

Rapporten bygger på nya siffror från Kommunals stora medlemsundersökning, och handlar om förutsättningarna för att stärka kvaliteten i förskolan och personalens möjligheter att tillgodose barns individuella behov. I seminariet medverkar även Tobias Baudin, förbundsordförande Kommunal, Agneta Jöhnk, direktör vid Sveriges kommuner och landsting samt Pia Rizell från Lärarförbundet.

Kontakt

Martin Kling
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Mobil 070-5395729
e-post till Martin Kling