Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Media välkommen till konferens om ungas boendesituation

Publicerad

Måndagen den 11 december anordnar bostadsminister Peter Eriksson en konferens för att lyfta och diskutera bostadsbristen för unga och visa på möjliga verktyg som kan hjälpa till att lösa situationen och hitta vägen framåt.

Tid:
Plats: Rosenbads konferenscenter, Rosenbad 4, Stockholm. Inpassering sker i hörnet Drottninggatan/Fredsgatan.

Ladda ner:

Under dagen kommer även Jagvillhabostad.nu, Hyresgästföreningen och SKL att medverka. Hyresgästföreningen kommer bl.a. att presentera sin rapport "Ungas boende 2017" och ge en bild av ungas boendesituation idag. Paneldiskussioner om ungas boende med experter och kommunpolitiker varvas med presentationer av goda exempel på hur kommuner kan lösa bostadssituationen för unga.

Media är varmt välkomna att delta under hela eller delar av konferensen.

Kontakt

Carl-Martin Vikingsson
Pressekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00