Ylva Johansson till ministerrådsmöte i Bryssel

Torsdagen den 7 december deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson vid EU:s ministerrådsmöte för sysselsättning, socialpolitik, hälso- och sjukvård samt konsumentfrågor (EPSCO) i Bryssel.

Vid rådsmötet kommer ministrarna bland annat att diskutera den europeiska planeringsterminen för 2018. Det estniska ordförandeskapet kommer att informera om läget i förhandlingarna om ett nytt direktiv om balans mellan arbete och privatliv. Rådet väntas också anta rådsslutsatser om framtidens arbete.

Media är välkomna att kontakta pressekreterare Natalie Sial för mer detaljerad information och intervjuförfrågningar.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial