Ylva Johansson besöker Arlanda

Onsdagen den 24 januari besöker arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson Arlanda. Ylva Johansson kommer bland annat att träffa fackliga företrädare. Därefter besöks företaget Just Arrived som hjälper nyanlända att etablera sig på arbetsmarknaden.

Onsdagens program inleds med ett besök på Arlanda Airport där Ylva Johansson kommer att träffa fackliga representanter. Därefter besöker ministern företaget Just Arrived som ger nyanlända möjlighet att komma i kontakt med arbetsmarknaden genom att låta svenska företag förmedla enkla jobb och tjänster genom sin plattform.

Media är välkomna att kontakta pressekreterare Natalie Sial för intervjuförfrågningar och mer detaljerad information om besöket.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial

Prenumerera på nyheter från Arbetsmarknadsdepartementet

Vill du ha aktuell information från Arbetsmarknadsdepartementet?