Anna Ekström besöker Vadstena och Ödeshög

Fredagen den 23 februari besöker gymnasie- och kunskapslyftsministern Anna Ekström Fredrikssons Verkstadsindustri i Vadstena. Hon ska också träffa rektor, lärare och elever på Vadstena Folkhögskola samt Projekt Klockargårdsängen i Ödeshög.

Anna Ekström börjar dagen med ett besök på Fredrikssons Verkstadsindustri där hon får en rundvandring och samtalar kring kompetensförsörjning. Därefter träffar Anna Ekström rektor, lärare och elever på Vadstena Folkhögskola.

Under eftermiddagen kommer Anna Ekström träffa Projekt Klockargårdsängen, ett projekt som ska erbjuda personer som står utanför arbetsmarknaden en väg till egen försörjning genom praktisk träning. Verksamheten omfattar i huvudsak odling, parkskötsel och verkstadsarbete.

Tid för intervjuer finns – kontakta Helena Paues för anmälan.

Program

Tid: kl. 10.30 Besök på Fredrikssons Verkstadsindustri
Plats: Fredrikssons Verkstad, Kronängsgatan 4, Vadstena

Tid: kl. 11.15 Besök på Vadstena Folkhögskola
Plats: Vadstena Folkhögskola, Lasarettsgatan 9, Vadstena

Tid: kl. 13.30 Besök på Projekt Klockargårdsängen
Plats: Ekängsgatan 6, Ödeshög

Kontakt

Helena Paues
Pressekreterare hos Anna Ekström, gymnasie- och kunskapslyftsminister
Telefon (växel) 08-405 10 00