Idrottsminister Strandhäll till Vinter-OS

Social- och idrottsminister Annika Strandhäll kommer besöka Pyeongchang, Sydkorea, under de olympiska vinterspelen 2018 för att diskutera antidopning och andra idrottsfrågor.

Tid:
Plats: Pyeongchang, Sydkorea

Under sitt besök kommer Annika Strandhäll delta under invigningsceremonin, följa de svenska idrottarna under spelen samt träffa ledningen för Världsantidopingsbyrån (WADA) för att diskutera hur Sverige och den internationella idrottsrörelsen kan säkerställa en dopingfri idrott.

Annika Strandhäll kommer även träffa andra idrottsministrar samt, tillsammans med Sveriges olympiska kommitté (SOK) och representanter från det svenska näringslivet, träffa internationella gäster på Sweden Arena.

Kontakt

Victor Harju
Pressekreterare hos socialminister Annika Strandhäll
Mobil 072-504 36 70
e-post till Victor Harju