Isabella Lövin besöker Eskilstuna 7 februari

På onsdag den 7 februari får Eskilstuna besök av vice statsminister, minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimatminister Isabella Lövin.

Isabella Lövin kommer bland annat att besöka Energimyndigheten med anledning av regeringens stöd till spridning av klimatinnovationer, projektet "stål utan kol", HYBRIT, miljövänlig batteritillverkning genom Northvolt och fossilfri fordonsflotta.

Ministern hinner också träffa elever från Eskilstuna Folkhögskola som går programmet Recycle Design Återbruk på återbruksgallarian ReTuna. Isabella Lövin deltar även i en debatt och vid invigning av kulturfestivalen Folk och Kultur i Eskilstuna, med fokus på kultur och bistånd.

Kontakt

Maud Larsen
Pressekreterare hos minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat samt vice statsminister Isabella Lövin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072- 452 50 29
e-post till Maud Larsen