Morgan Johansson besöker Lomma och Landskrona

I morgon fredag den 2 februari besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Lomma och Landskrona. I samband med besöket träffar han bland annat polisen och trygghetsvärdar för att diskutera trygghetsfrågor. På morgonen håller Morgan Johansson också ett anförande vid Välfärdskonferensen i Lund.

Program Morgan Johansson

Kl. 10.30 Träffar trygghetsvärdar och lokalpolis i Lommas kommunhus.
Adress: Kommunhuset, Stora sessionssalen, Hamngatan 3, Lomma

Kl. 11.15 Deltar i ett samtal vid biblioteket i Lomma tillsammans med Anders Berngarn, (M), kommunstyrelsens ordförande och Lisa Bäck, (S), oppositionsråd i Lomma kommun. Representanter från polisen och kommunens trygghetsvärdar deltar också i samtalet.
Adress: Stora entrén på biblioteket, Hamntorget 1, Lomma

Kl. 15.00 Besöker moskén i Norrestad. På ett öppet möte kommer Morgan Johansson bland annat att informera om regeringens arbete och polisen kommer att berätta om sin verksamhet och sitt arbete i området.
Adress: Silvergården 11 C, Landskrona

Media är välkomna.

Kontakt

Elin Almqvist
Politiskt sakkunnig hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon 08-405 56 29
e-post till Elin Almqvist