Per Bolund pratar om cirkulär ekonomi och besöker naturreservat i Örebro

Imorgon den 15 februari besöker finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund Örebro. Under dagen träffar han studenter vid Örebro universitet och håller ett föredrag om cirkulär ekonomi. Under eftermiddagen besöker han Oset och Rynningevikens naturreservat för att sätta fokus på sänkt moms på naturguider. På eftermiddagen träffar han representanter för Kommuninvest för att diskutera gröna obligationer. En grön obligation är en obligation där intäkterna investeras i projekt som är miljövänliga, till exempel i projekt som bidrar till åtgärder för klimatet.

Program:
12.30-13.30
Föredrag om cirkulär ekonomi och öppen frågestund
Kårhusets restaurang, Fakultetsgatan 3

14.00-15.10
Verksamhetsbesök i Oset och Rynningeviken
Naturens hus, Oljevägen 15

15.30-16.40
Möte med Kommuninvest
Drottninggatan 2

För mer information, kontakta Frida Hagström.

Kontakt

Frida Hagström
Politiskt sakkunnig hos finansmarknads- och konsumentminister hos Per Bolund
Telefon (växel) 08-405 10 00