Sjukvård i fokus för statsministern

På måndag den 26 februari kommer statsminister Stefan Löfven att tala om sjukvårdens utmaningar på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Det är första delen av en tre dagars resa med fokus på sjukvården i Sverige. I samband med talet kommer statsministern att hålla en pressträff.

Tisdag den 27 februari är statsministern i Gällivare tillsammans med finansminister Magdalena Andersson och på onsdag den 28 februari i Kalmar län med socialminister Annika Strandhäll. Ett mer detaljerat program för resterande dagar kommer att publiceras senare.

Program måndag 26 februari:

11.40 Tal om svensk sjukvård

Plats: Blå Korset, ingång 6, Vessbysalen, Akademiska sjukhuset i Uppsala, Sjukhusvägen.

På måndag den 26 februari kommer statsminister Stefan Löfven att tala om sjukvårdens utmaningar på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Det är första delen av en tre dagars resa med fokus på sjukvården i Sverige. I samband med talet kommer statsministern att hålla en pressträff.

Talet hålls i anslutning till att statsministern besöker olika verksamheter på sjukhuset. Media är välkomna att vara med från klockan 10.30. Besöket startar vid ingång 95/96 som är Akademiska barnsjukhuset.

Sjukhuset informerar på plats om de restriktioner som finns angående fotografering.

12.30 Pressträff

Plats: Blå Korset, ingång 55, Lorentssonsalen, Uppsala Akademiska sjukhus, Sjukhusvägen.

Anmälan krävs och skickas till pressekreterare Jonatan Holst.
Ta med presslegitimation.

Kontakt

Jonatan Holst
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-227 85 35
e-post till Jonatan Holst
Ingela Nilsson
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 41 16
e-post till Ingela Nilsson