Ann Linde besöker Vetlanda och Nybro 6-7 mars

Tisdagen den 6 mars åker EU- och handelsminister Ann Linde till Vetlanda kommun där hon ska besöka Hydro Extrusion som är den största aluminiumtillverkaren i Sverige samt Pallco AB som utvecklar och tillverkar kundanpassade produkter i metall, stål och aluminium. Ann Linde kommer även att träffa politiska företrädare för kommunerna.

- Jag ser fram emot att besöka Vetlanda kommun för att besöka svenska stål- och aluminiumföretag, som är en mycket viktig bransch för vår export. Detta är särskilt angeläget i en tid när den amerikanska presidenten Donald Trump aviserat tullavgifter som direkt kommer att påverka svenska företags exportmöjligheter, säger Ann Linde, EU- och handelsminister.

Den 7 mars kommer Ann Linde att besöka Nybro kommun och bland annat Börjes Logistik och Spedition.

Program
13.30-14.30: Besök på Hydro Extrusion
15:00-15.45: Besök på Pallco AB
15.45-16.00: Tid för media

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Mobil 072-708 16 27
e-post till Darina Agha