Handel och handslag när Ann Linde besöker Uppsala

Fredagen den 23 mars 2018 ingår EU- och handelsminister Ann Linde ett EU-handslag med Uppsala kommun, Enköpings kommun, Heby kommun, Håbo kommun, Tierps kommun och Östhammars kommun samt Region Uppsala och Länsstyrelsen i Uppsala. EU-handslaget äger rum i Humanistiska teatern och samarrangeras med Utrikespolitiska föreningen i Uppsala.

- Det är glädjande att många aktörer i Uppsala län vill vara med och arbeta för stärkt kunskap, delaktighet och engagemang kring EU-relaterade frågor i Sverige. Nu har 72 aktörer valt att ansluta sig till detta viktiga arbete, säger EU- och handelsminister Ann Linde.

Under dagen deltar EU- och handelsministern även i ett panelsamtal om exportpotentialen i Uppsala.

EU-handslaget

Tid: 15:15-16:45
Plats: Humanistiska teatern, Campus Engelska parken, Uppsala.

Media är välkommen att delta.

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Mobil 072-708 16 27
e-post till Darina Agha