Statssekreterare Oscar Stenström besöker Australien

Oscar Stenström, statssekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde, besöker Australien den 13-15 mars.

Statssekreterare Stenström kommer under sitt besök i Australien att möta regeringsföreträdare för att diskutera aktuella handelspolitiska frågor och främja svensk export. Under besöket kommer han även att besöka Adelaide tillsammans med en svensk företagsdelegation och bland annat delta i samtal om innovationssamarbete med Australien inom hållbar gruvindustri.

- Australien är en exportmarknad av växande betydelse för svenska företag. Genom besöket vill jag stärka de svenska företagens positioner inom prioriterade marknadsområden, bland dem digital hälsa, hållbar gruvdrift och försvarsindustri, säger Oscar Stenström.

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Mobil 072-708 16 27
e-post till Darina Agha