Helen Hellmark Knutsson har entledigats, minister för högre utbildning och forskning

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Helene Hellmark Knutsson deltar i möte för konstnärliga högskolor i Norden

Publicerad

Stockholms konstnärliga högskola är värd när Meeting of Nordic Higher Arts Educations arrangeras i Stockholm, onsdagen den 18 april. Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, är på plats för att hålla invigningstalet.

Tid:
Plats: Stockholms konstnärliga högskola, Linnégatan 87, Stockholm

Rektorer från konstnärliga högskolor runt om i Norden deltar i konferensen som kommer att ha fokus på konstnärlig forskning. I sitt invigningstal kommer Helene Hellmark Knutsson att beröra vikten av utbildning och forskning i ett nordiskt sammanhang, samt det nordiska samarbetet under Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet.

Tid för intervju finns – vänligen kontakta Sam Assadi.

Presskontakt

Sam Assadi
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00