Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström besöker Alvesta och Älmhult

Publicerad

Lunch med elevråd, skolbesök och möte med elever och lärare på lärcentrum – det står på programmet när gymnasie- och kunskapslyftminister Anna Ekström besöker Alvesta och Älmhult, måndagen den 14 maj.

Anna Ekström startar dagen med ett besök på Haganässkolan i Älmhult. Därefter ska gymnasie- och kunskapslyftsministern äta lunch med elevrådet på skolan för att diskutera regeringens politik och prioriteringar inom gymnasieområdet.

Eftermiddagen kommer Anna Ekström att tillbringa i Alvesta där hon ska träffa elever och lärare på Allbo lärcenter – ett stort kommunalt utbildningscentrum, där allt från vuxenutbildning till introduktionsprogram finns under samma tak.

Tid för intervju finns – vänligen kontakta Sam Assadi.

Program

Tid: Kl. 10.15-12.00 Studiebesök på Haganässkolan
Plats: Östra Esplanaden 15, Älmhult

Tid: Kl. 12.00-12.45 Lunch med elevrådet
Plats: Östra Esplanaden 15, Älmhult

Tid: Kl. 13.30-15.00 Besök på Allbo lärcenter
Plats: Gärdesvägen 4, Alvesta

Kontakt

Sam Assadi
Pressekreterare hos gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00