Innehållet publicerades under perioden

-

Digitaliseringsministern deltar på väldens största AI-konferens

Stockholm och Sverige är just nu värd för de internationella AI-konferenserna IJCAI-ECAI-18. Här samlas mer än 8000 deltagare, forskare från hela världen, näringslivet och beslutsfattare för att diskutera artificiell intelligens. Idag onsdagen den 18 juli deltar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson på konferensen.

Tid:
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö

De internationella AI-konferenserna IJCAI-ECAI-18 är världens största vetenskapliga event inom artificiell intelligens. Här samlas fem världsledande konferenser inom AI under ett och samma tak. Konferenserna äger rum på Stockholmsmässan från den 10-19 juli och samlar fler än 8 000 internationella forskare, näringsliv och beslutsfattare.

Idag kommer bostads- och digitaliseringsministern att delta i en paneldiskussion på temat "The Future of AI in Europe", bland paneldeltagarna finns representanter från: EU-kommissionen, universitet, företagen ABB och IBM.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Martin Kling.

Kontakt

Martin Kling
Pressekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00

Mer om konferenserna: