Ylva Johansson har entledigats, arbetsmarknadsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Informellt möte EPSCO i Wien 19–20 juli

Publicerad

Statssekreterare Irene Wennemo kommer representera arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson vid ett informellt möte för arbetsmarknads- och socialministrar inom ramen för EPSCO (sysselsättning, socialpolitik, hälso- och sjukvård samt konsumentfrågor).

Det övergripande temat för det informella ministermötet är digitalisering och framtidens arbete. Under mötet kommer man bland annat att diskutera nya former av arbete med fokus på plattformsekonomi och hur robotisering kan påverka arbetets kvantitet och kvalitet.

Det kommer även hållas workshops som diskuterar utveckling och utmaningar gällande arbetsrätt, socialt skydd och potentialen i nya former av arbete när det gäller tillgång till arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning.

Mötet äger rum i Wien mellan den 19–20 juli.

Presskontakt

Sami Mashial
Tf pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-144 17 03
e-post till Sami Mashial

Prenumerera på nyheter

Vill du ha aktuell information direkt till din e-post?