Innehållet publicerades under perioden

-

Ylva Johansson deltar i ekonomiskt forum i Frankrike

Mellan den 7–8 juli deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson i Les Rencontres Economiques d'Aix en Provence i Frankrike.

Den ekonomiska konferensen som hålls i Aix en Provence beskrivs som Frankrikes motsvarighet till Davos. Under konferensen kommer man att diskutera den globala ekonomiska agendan och vikten av den sociala dimensionen för främjande av en global mer rättvis ekonomisk utveckling.

Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson kommer under mötet bland annat att delta i en paneldebatt på temat "What transformations for Social Dialogue in the World of tomorrow?" Övriga deltagare i paneldebatten är bl.a. franska arbetsmarknadsministern Muriel Pénicaud och ordföranden Jörg Hofmann från IG Metall i Tyskland.

För intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Natalie Sial.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på nyheter från Arbetsmarknadsdepartementet

Vill du ha aktuell information från Arbetsmarknadsdepartementet?