Heléne Fritzon har entledigats, Migrationsminister och biträdande justitieminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Heléne Fritzon inviger Campus Österlen

Publicerad

Torsdagen den 23 augusti deltar migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon vid invigningen av Campus Österlen i Simrishamn. Campus Österlen samlar högskole- och yrkeshögskoleutbildning samt kompetensutveckling.

Tid:
Plats: Skeppet på Marint centrum, Varvsgatan 2, 272 36 Simrishamn

Heléne Fritzon håller ett invigningsanförande klockan 15.00. Själva invigningen pågår klockan 13.00-16.30. Under eftermiddagen blir det flera tal inom Campus Österlens områden: kultur, hav, mat och dryck samt det digitala Österlen. Moderator är tv-journalisten Martin Emtenäs.

Campus Österlen är ett samlingsnamn för utbildningar och fortbildningar på högskole- och yrkeshögskolenivå inom områden som kultur, mat & dryck, havet, det digitala Österlen samt kompetensförsörjning. Kurser och utbildningar bygger på nära samverkan mellan näringsliv, akademi, utbildningsanordnare och offentlig sektor.

Presskontakt

Joanna Abrahamsson
Pressekreterare hos migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon
Telefon (växel) 08-405 10 00