Innehållet publicerades under perioden

-

Näringsministern till Stora Nolia för att diskutera gröna jobb

I morgon tisdag besöker Mikael Damberg Stora Nolia, en av Sveriges största fackmässor, i Piteå och Luleå. Bland annat kommer näringsministern att besöka Skogsstyrelsen för att se de vandringsleder i Luleå kommun som görs möjliga tack vare regeringens satsningar på gröna jobb.

Program

Tisdag 7 augusti Piteå och Luleå

10.00 På plats Nolia
Rundvandring bland samhällsmontrarna

11.00 Panelsamtal om jobben i Socialdemokraternas monter

11.45 Mediatid och lunch

13.30 Avfärd till Gammelstadsviken. Besök på Skogsstyrelsen om gröna jobb – ett tjugotal anställda rustar just nu vandringsleder i Luleå kommun tack vare en statlig satsning på gröna jobb. Under vandringen kommer näringsministern att träffa några av dem som har arbetat med Gammelstadsvikens led och informera sig om hur arbetsmarknadsinsatsen har fungerat.

Media är välkomna att delta under dagen

Kontakt

Daniel Ferreira
Pressekreterare hos närings- och innovationsminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00