Innehållet publicerades under perioden

-

Ann Linde besöker Göteborg

EU- och handelsminister Ann Linde besöker Göteborg imorgon den 4 september 2018. Hon kommer att träffa Västsvenska Handelskammaren och diskutera vikten av frihandel i en tid med ökad risk för handelskrig, vilket skulle påverka tillväxt och jobb i Sverige. Senare besöker Ann Linde företaget Adient för att träffa ledningen, personal och fackklubben med representanter från IF Metall och Unionen. Företaget är en underleverantör till Volvo som tillverkar säten och kommer att påverkas negativt av ett eventuellt införande av tullar från USA.

Program tisdag 4 september:

11.00-12.00 Rundabordet samtal hos Västsvenska Handelskammaren
Adress: Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49
Media: Öppet för media

13.00 Verksamhetsbesök: Adient
Adress: Hamneviksvägen 101
Media: Öppet för media

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Telefon (växel) 08-405 10 00