Heléne Fritzon besöker Tensta

I morgon besöker biträdande justitieminister Heléne Fritzon ett bostadsbygge i Tensta i Stockholm för att berätta om regeringens förslag på skärpta straff för överhyror och svarthandel med hyreskontrakt. Karin Wanngård, finansborgarråd i Stockholm, deltar också i besöket.

Tid:
Plats: Kvarteret Ledinge 1, Bussenhusvägen 6 i Spånga

Ta med presslegitimation.

I Tensta besöker Heléne Fritzon projektet Ledinge som arbetar för att snabba på byggandet av nya, billiga, hyresrätter. Projektet har sökt finansiering från regeringens nya investeringsstöd som syftar till att sänka hyrorna i samband med nybyggnation.

 

Kontakt

Joanna Abrahamsson
Pressekreterare hos migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon
Telefon 08-405 42 02
Mobil 072-543 84 89
e-post till Joanna Abrahamsson