Gustav Fridolin medverkar vid nordisk konferens i Örebro

(Ny version) I dag, tisdagen den 30 oktober, reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Örebro för att medverka vid en konferens om skolans demokratiska uppdrag med anledning av Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet 2018.

Tid:
Plats: Örebro universitet

Obs, ny tid.

Programmet fokuserar på skolans och högskolans roll när det gäller att på kort sikt hantera och bekämpa, men också långsiktigt förebygga, olika hot mot demokratin. Gustav Fridolin kommer att hålla ett anförande samt delta i ett samtal om statens ansvar när skolor utsätts för demokratiska utmaningar.

Konferensen Nordic Education in a Democratically Troublesome Time - Threats and Opportunities arrangeras som en del av Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet 2018 av Örebro universitet och Utbildningsdepartementet.

Rättelse

Tiden för utbildningsministerns programpunkt är ändrad från 13.00 till ca 14.55.

Kontakt

Emma Stark
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 16 05
e-post till Emma Stark

Prenumerera på Utbildningsdepartementets nyheter

Gustav Fridolin på sociala medier