Gustav Fridolin har entledigats, utbildningsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Gustav Fridolin medverkar vid nordisk konferens i Örebro

Publicerad · Uppdaterad

(Ny version) I dag, tisdagen den 30 oktober, reser utbildningsminister Gustav Fridolin till Örebro för att medverka vid en konferens om skolans demokratiska uppdrag med anledning av Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet 2018.

Tid:
Plats: Örebro universitet

Obs, ny tid.

Programmet fokuserar på skolans och högskolans roll när det gäller att på kort sikt hantera och bekämpa, men också långsiktigt förebygga, olika hot mot demokratin. Gustav Fridolin kommer att hålla ett anförande samt delta i ett samtal om statens ansvar när skolor utsätts för demokratiska utmaningar.

Konferensen Nordic Education in a Democratically Troublesome Time - Threats and Opportunities arrangeras som en del av Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet 2018 av Örebro universitet och Utbildningsdepartementet.

Rättelse

Tiden för utbildningsministerns programpunkt är ändrad från 13.00 till ca 14.55.

Presskontakt

Emma Stark
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00

Prenumerera på nyheter från Utbildningsdepartementet

Gustav Fridolin på sociala medier