Helen Hellmark Knutsson har entledigats, minister för högre utbildning och forskning

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Ny rektor för Högskolan i Borås

Publicerad

Regeringen har i dag beslutat att anställa professor Mats Tinnsten som rektor vid Högskolan i Borås.

– Jag önskar Mats Tinnsten lycka till med sitt viktiga uppdrag att som rektor för Högskolan i Borås leda arbetet med att vidareutveckla högskolans utbildnings- och forskningsverksamhet, säger Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

Mats Tinnsten är professor i maskinteknik vid Mittuniversitetet där han för närvarande är prorektor. Anställningen som rektor vid Högskolan i Borås gäller från och med den 1 januari 2019 till och med den 31 december 2024.

Presskontakt

Tora Heckscher
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00