Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Inrikesminister Mikael Damberg besöker Uppsala

Publicerad

Onsdag den 20 mars reser Mikael Damberg till Uppsala i polisregion Mitt. Under besöket kommer inrikesministern bland annat att få information om regionens arbete mot brott i nära relationer. På programmet finns besök på Barnahus samt ett besök i Gottsunda.

På Barnahus kommer Mikael Damberg att träffa poliser, personal från Barnahus och företrädare för socialtjänsten för att få information om hur regionen arbetar mot brott i nära relationer och en fördjupad presentation av Barnahus verksamhet som möter barn som är utsatta eller misstänks vara utsatta för sexualbrott eller våldsbrott i nära relation.

Mikael Damberg besöker också Gottsunda och i samband med det besöket är media välkomna. För anmälan och information kontakta pressekreterare Natali Sial.

Presskontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial