Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Näringsministern deltar på seminarium om regelförbättring ur ett internationellt perspektiv

Publicerad

Näringslivets Regelnämnd NNR har idag bjudit in näringsminister Ibrahim Baylan till ett seminarium ”Svenskt regelförbättringsarbete i ett internationellt perspektiv – OECD Regulatory Policy Outlook 2018”.

Tid:
Plats: Grev Turegatan 30, Stockholm

Några av frågorna som kommer att diskuteras är hur Sverige står i förhållande till andra OECD-länder vad gäller styrning och regelverk och hur Sverige kan bli bättre. Näringsministern kommer att hålla ett anförande om den framtida inriktningen på det svenska arbetet.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta pressekreterare Maja Zachrisson.

Kontakt

Maja Zachrisson
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00