Ardalan Shekarabi har bytt ansvarsområde, civilminister

-
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Civilministern till Sveg för samtal om likvärdig välfärd i hela landet

Publicerad

Onsdagen den 10 april besöker civilminister Ardalan Shekarabi Sveg i Härjedalen. Fokus för dagen är den statlig närvaron i regionen och kostnadsutjämningens roll i att skapa en likvärdig välfärd i hela landet.

Under dagen träffar civilminister Ardalan Shekarabi representanter för kommunen. Mot bakgrund av att regeringen i februari remitterade Kostnadsutjämningsutredningens betänkande, kommer samtalen till stor del handla om utjämningssystemets roll i att skapa likvärdiga förutsättningar för kommuner och landsting. Även den statliga närvaron i regionen kommer stå i fokus.

Media är välkommen att delta under dagen. För mer information om programmet, kontakta pressekreterare Viktor Nyberg.

Kontakt

Viktor Nyberg
Pressekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00