Margot Wallström har entledigats, utrikesminister

-
Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesminister Margot Wallström står värd för ministermöte för att diskutera UNRWA

Publicerad

Den 12 april står utrikesminister Margot Wallström tillsammans med Jordaniens utrikesminister Ayman Safadi värd för en strategisk ministerdialog kring framtiden för UNRWA, FN:s hjälporganisation för Palestinska flyktingar. På mötet deltar bland annat UNRWA:s generalkommissionär Pierre Krähenbühl, EU:s höga representant Federica Mogherini och Norges utrikesminister Ine Eriksen Söreide. På mötet kommer man bland annat diskutera UNRWA:s stabiliserande roll i en orolig region samt hur långsiktigt finansiellt och politiskt stöd till organisationen kan säkras.

Presskontakt

Elin Tibell
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00