Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Anders Ygeman står upp för energi på Norra Latin

Publicerad

På torsdag den 16 maj håller energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman ett anförande på Norra Latin. Det sker på inbjudan av StandUp for Energy som är ett av regeringens strategiska forskningsprogram på energiområdet.

Tid:
Plats: Norra Latin, Stockholm

StandUp Academy är en årlig mötesplats för energiforskare, doktorander och inbjudna gäster från myndigheter, industri och samhälle. Mötet arrangeras av StandUp for Energy som är ett samarbete mellan Uppsala Universitet, KTH, Sveriges lantbruksuniversitet och Luleå tekniska universitet.

Program:
StandUp Academy
Tid: Torsdag den 16 maj, kl. 15:30
Plats: Norra Latin, Stockholm

Presskontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson