Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Landsbygdsministern besöker räddningstjänsten i Gislaved

Publicerad

Efter de två föregående veckornas skogsbränder i Gislaved besöker landsbygdsminister Jennie Nilsson på fredag 3 maj Räddningstjänsten Gislaved Gnosjö.

Tid:
Plats: Stegvägen 1, Gislaved

Landsbygdsministern kommer under besöket att träffa räddningschef Johan Nilsson och hans medarbetare på stationen för att ta del av erfarenheter från släckningsarbetet och föra samtal kring beredskapen inför den fortsatta våren och sommaren. Landsbygdsministern avslutar sedan besöket med att åka till ett av de drabbade brandområdena.

- Som landsbygdsminister är värnet om våra skogar oerhört viktigt och jag ser fram emot ta del av räddningstjänstens kunskaper och erfarenheter av att hantera skogsbränder, säger landsbygdsminister Jennie Nilsson.

För mer information eller intervjuförfrågningar kontakta Hanna Alexandersson.

Presskontakt

Hanna Alexandersson
Pressekreterare hos landsbygdsminister Jennie Nilsson
Telefon (växel) 08-405 10 00