Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Näringsministern inviger SM i Ung Företagsamhet

Publicerad

Idag, måndag 6 maj, invigningstalar och deltar näringsminister Ibrahim Baylan vid svenska mästerskapet i Ung Företagsamhet (UF).

Tid:
Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

SM i Ung Företagsamhet är ett årligt tvådagarsevenemang där hundratals entreprenöriella och företagsamma gymnasieelever ges möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter. Näringsministern kommer att delta under måndagen och invigningstala om betydelsen av företag, entreprenörskap och hållbar ekonomi.

- Att delta på SM i Ung Företagsamhet och träffa nästa generations svenska företagare och entreprenörer ger mig enorm kraft och inspiration. Våra unga företagares betydelse för Sveriges framtida sysselsättning och tillväxt går inte att nog betona. Jag ser fram emot att delta och samtala om framtiden – med framtiden, säger näringsminister Ibrahim Baylan.

Kontakt

Sara Khatemi
Pressekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-129 67 08
e-post till Sara Khatemi