Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Försvarsberedningen överlämnar slutrapport till Peter Hultqvist

Publicerad

Tisdagen den 14 maj överlämnar Försvarsberedningen sin slutrapport som berör inriktningen av säkerhetspolitiken och utformningen av det militära försvaret 2021-2025 till försvarsminister Peter Hultqvist. Därefter har Försvarsberedningen en pressträff.

Tid:
Plats: Lilla pressrummet, kvarteret Loen

Ingång från Rödbodgatan 6. Insläpp från kl. 08.30. Antalet platser är begränsade. Presslegitimation och föranmälan krävs.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en film publicerad. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Försvarsberedningen överlämnar sin slutrapport till Peter Hultqvist den 14 maj kl. 07.30. Rapporten kommer att finnas tillgänglig på regeringen.se efter överlämnandet.

Efter överlämnandet kommer Försvarsberedningen att ha en pressträff, med start kl. 09.00. Pressträffen direktsänds på regeringen.se. Den kommer sedan att finnas tillgänglig på Försvarsberedningens webbplats.

Anmäl deltagande via e-post senast 13 maj kl. 16.00 till presskommunikatör Josefin Freij.

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör, Försvarsdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00