Ylva Johansson har entledigats, arbetsmarknadsminister

-
Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Ylva Johansson besöker Värmland

Publicerad

Fredag den 17 maj kommer arbetsmarknadsminister Ylva Johansson att besöka Kristinehamn, Karlstad och Forshaga. Under besöket kommer arbetsmarknadsministern bland annat att delta i ett dialogmöte hos länsstyrelsen om Arbetsförmedlingens framtid i Värmland.

Under besöket i Karlstad kommer Ylva Johansson delta på ett dialogmöte hos länsstyrelsen i Värmland. Inbjudna till mötet är förutom länsledningen även regionala och lokala chefer på Arbetsförmedlingen och kommunledningar från länets kommuner.

En fråga som ska diskuteras under dialogmötet är hur Arbetsförmedlingen framöver ska säkerställa fungerande service till arbetssökande och arbetsgivare i hela landet, samt samverkan med kommunerna. Arbetsförmedlingen kommer även i framtiden behöva lokal närvaro för att vid behov kunna erbjuda bokade möten och för att kunna samverka med kommuner, Försäkringskassan och andra aktörer.


Utdrag ur programmet för arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons besök i Värmland, fredag 17 maj.

09:00-09:45 Fackligt möte med Byggnads i Kristinehamn

10:00-10:45 Besök på byggarbetsplats i Kristinehamn

11:30-14:00 Dialogmöte i Karlstad hos Länsstyrelsen

14:45-15:30 Besök hos Arbetsförmedlingen i Forshaga

Kontakta t.f. pressekreterare Simon Andersson för intervjuförfrågningar.

Presskontakt

Simon Andersson
t.f. pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson
Mobil 073-032 60 36
e-post till Simon Andersson

Prenumerera på nyheter

Vill du ha aktuell information direkt till din e-post?