Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Anders Ygeman delar ut pris för innovativt förändringsarbete

Publicerad

På tisdag den 11 juni deltar energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman på konferensen Offentliga rummet 2019 i Västerås. I anslutning till konferensen delar Anders Ygeman ut priset Guldlänken till en aktör för sitt innovativa förändringsarbete med stöd av digitalisering.

Tid:
Plats: Aros Congress Center, Munkgatan 7, Västerås

Offentliga rummet är en konferens som annordnas av SKL för dem som arbetar med att utveckla offentlig verksamhet med stöd av digitalisering. Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kommer att hålla ett anförande och delta i ett samtal.

Digitaliseringsministern kommer också att dela ut priset Guldlänken som tilldelas organisationer, projekt och initiativ i offentlig sektor som bidrar till en smartare välfärd med stöd av digitalisering.

Kontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 81 36
e-post till Fredrik Persson